RECOVERY

en internetbehandling för dig med ätstörning eller disordered eating

Recovery Internetbehandling

Bli medlem i och ladda ner appen för att få tillgång till alla program, material & din recovery journal vart du än är!

+

RECOVERY
Internetbehandling

+ 349kr/mån

Vill du bli frisk fri från ätstörningar?
Vill förändra din relation till träning, mat & kropp?

Då ska du bli medlem i RECOVERY internetbehandling vid ätstörningar & ätstörda beteenden, nu allt direkt i appen!


 

⭐️ ingen bindningstid
⭐️ 349kr/mån eller 3500kr/år
🧢 kontakt digitalt med coach online
🤳 app "kajabi" på appstore & google play

 

Bli medlem 349kr/mån

SOM MEDLEM FÅR DU:

 • Tillgång till alla våra recoveryprogram:
  🧘 12 veckor - Resan genom Recovery
  🍕 12 veckor - Tre steg till Matfrihet
  🦋 30 dagar - från Självsabotör till Självhjälpare
  🩰 12 veckor - Recovery & Reload i REDs coming soon 
 • Recovery Journal som hjälper dig utmana din ätstörning / ätstörda beteenden (nedladdningsbart!)
 • Programstöd med Coach via check-in formulär till dina recovery program
 • +VIP material varje vecka från Recovery Time Podcast
 • NYHET!
  💌 Stödmejl varje fredag med vår online coach. Du hittar formulär-länken i ditt medlemskap.

 

BLI MEDLEM UTAN BINDNINGSTID I appen & på datorn, loggar du in med samma mejladress som du anger när du blir medlem ihop med lösenord som skickas till din angivna mejl

 

💡 ÖNSKAS 1:1 COACHING?
Lägg till online coaching med recovery coach:
Emma Björndahl: FULLBOKAD
Rebecca Billger: 
Boka konsultation här

Bli medlem 3500kr/år

"Jag trodde att mitt liv var satt, att allt jag någonsin kommer vara är ätstörd. Jag gick sedan denna kurs och mitt liv är så annorlunda än var det var 1 år sedan. Allt började med 12 veckor och sen nötte jag bara vidare och att gå efter gamla tankar finns inte på kartan. Nu är det bara att fortsätta kontinuerligt bygga in dessa nya mönster och det hade jag aldrig insett kunde vara så tydligt utan RecoveryTime."

- Isabella

"Rebecca förstod mig när ingen annan lyssnade och hon var min vändning! Det kändes så tryggt att kunna säga allt jag tänkte utan att uppleva någon bedömning. Varmt rekommenderar henne till andra och dig!"

- Evenlina

"Är så mycket skam jag burit på genom åren, skam över känslor jag känt, över åsikter jag tänkt, rädslor jag inte vågat nämna. Men i samtal med Emma har allt varit okej. Den muren jag byggt upp har Emma successivt hjälpt mig att bryta ner. Jag har vågat prata om sådant jag aldrig trodde jag skulle våga. Sådant som jag nu insett varit en stor grundorsak till min ätstörning.. Det varma stöd och pepp du ger är obeskrivligt!"

- Sofia

"Känns både sorgligt och tacksamt att säga det, men utan Emma hade jag inte levt idag… Jag var så nära på att ge upp. Hade inget förtroende kvar till vården, kände mig glömd mellan stolarna och var inställt på att leva med ätstörningen resten av livet. Emma dök upp i mitt flöde och sen dess var jag fast. Strax därefter mot en skrikande röst i huvudet tog jag kontakt med Emma och bad om hjälp. Emma omfamna mig direkt som en extra syster och jag kände mig sedd. Fångad. Förstådd. Och här står jag idag, 6 månader senare och mår bättre än jag någonsin kunnat ana. FÖR EVIGT TACKSAMför dig Emma".

- Louise

"Är så mycket skam jag burit på genom åren, skam över känslor jag känt, över åsikter jag tänkt, rädslor jag inte vågat nämna. Men i samtal med Emma har allt varit okej. Den muren jag byggt upp har Emma successivt hjälpt mig att bryta ner. Jag har vågat prata om sådant jag aldrig trodde jag skulle våga. Sådant som jag nu insett varit en stor grundorsak till min ätstörning.. Det varma stöd och pepp du ger är obeskrivligt!"

- Agnes

"ALLA BORDE HA EN EMMA! Som du själv definierar de ”tought love with love”. Du är hård, rak men på ett ödmjukt och kärleksfullt sätt som ingen annan tidigare bemött mig. Du vågar sätta ner foten när det behövs, du vågar ställa mig mot väggen när jag behöver en ögonöppnare, men du står alltid med öppna armar där alla känslor är okej att känna. Den trygghet jag känt med dig går inte att beskriva."

- Elsa

 "Emma har inte bara blivit min ätstörningscoach, hon har blivit som min livscoach, antagligen berättar jag för mycket för henne… haha. Men jag älskar hur jag känner att jag kan göra det. Att hon faktiskt lyssnar ändå. För att hon också förstår att allt som händer runt om en påverkar ätstörningen. För det är något jag verkligen lärt mig om mig själv under coachningen, min ätstörning sitter inte i maten, den bara påverkar den. Men min grund är inte där."

- Tora

 "Tog kontakt med Emma för mina magproblem, var helt övertygad om att det var mitt ”problem”. Efter 20 minuter i samtalet fick emma mig att förstå att grunden inte satt i magen utan i huvudet och rekommenderade mig istället att jobba med den innan vi arbetade med magen. Detta var min första upplevelse av Emma. Detta höll i sig genom coachningensgång. Hon såg saker jag aldrig sett tidigare, tankar som aldrig slagit mig, nya perspektiv och framförallt fick jag verktyg som hjälpte mig att brottas med demonerna i huvudet och som en bonus med detta + tillskott försvann mina magproblem. Rekommenderar Recovery Time till alla med ätstörning. Tack bästa du!"

- Karin